Aktuellt. Nyheter. 

Vad händer just nu?

Här uppdaterar vi dig om vad som händer och sker just nu på gården. Eller vad som planeras närmast frampå. Som nu till exempel, när ljuset återvänder och dagarna blir längre. Då planerar vi för fullt inför odlingssäsongen. Vi kommer att odla grönsaker till Nääs fabrikers nyöppnade krog i Pannhuset. Spännande och roligt!

 

I nuläget har vi vaccumförpackat fryst fårkött, honung, lammskinn (mjuka, tvättbara!) och presentkort att erbjuda. Längre fram i vår, sommar ökar utbudet. Då börjar vaktlarna värpa efter vintervilan och vi kan erbjuda vaktelägg, härodlade grönsaker, snittblommor och en del småplantor kommer att finnas som du kan fortsätta odla själv. Hör av dig till oss om du vill ha naturligt odlade grönsaker, blommor, kött eller presentkort. Du hittar oss under fliken Kontakta oss eller via direktmeddelande på Instagram och Facebook. Välkommen!

Tänk dig en alldeles nyskördad morot med massor av smak och krispighet, eller ägg från en anka som fått simma och gå fritt omkring och äta av allt det gröna.

Det känns fantastiskt gott för sinne, själ och hjärta. Vi hoppas att du har möjlighet att prova och uppleva själv. Varmt välkommen till oss på Gundagården!